Olimpijska šampionka preminula od komplikacija tokom porođaja

Američka sprinterka Tori Bouvi preminula je od komplikacija do kojih je došlo tokom porođaja, objavio je njen agent rezultate autopsije.
Bouvi je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju u štafeti 4×100 metara, okitila se srebrom na 100 metara i bronzom na 200 metara na istim Igrama.
Preminula je u maju u svom domu na Floridi, imala je 32 godine.
Njen agent je u izjavi za medije naveo da su sve spekulacije koje su kružile od kada je preminula bile izuzetno ružne i štetne, prenosi Sport klub.
 
"Nadajmo se da će sada kada svi znaju istinu svi ti ljudi da upute izvinjenja porodici", rekao je Kimberli Holand.
 
Prema izveštaju sa autopsije koji je objavio i USA Tudej Sport, smrt olimpijske šampionke ocenjena je kao "prirodna". Potvrđeno je i da je bila u osmom mesecu trudnoće i da je u vreme smrti porođaj počeo. Dodaje se i da je imala prateće komplikacije u vidu eklampsije.

Teme

smrt
  • Ljiljana

    14.06.2023 13:27
    Strahota
    Kakva žena, mlada, lepa, vrhunski sportista, i kada je htela da se ostvari u najlepšoj ulozi ode. Tuga do neba, neka je andjeli čuvaju.
  • Ivan

    13.06.2023 17:52
    Koliko tuzna prica... jadna zena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres kod Nikšića

Zemljotres jačine 3,4 stepena, sa epicentrom u blizini Nikšića, pogodio je večeras Crnu Goru.