Uhapšen otac dečaka koji je teško ranio nastavnika škole u Lukavcu

Otac maloletnika koji je pištoljem ranio nastavnika Osnovne škole u Lukavcu, u blizini Tuzle je uhapšen, izjavio je portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.
Uhapšen otac dečaka koji je teško ranio nastavnika škole u Lukavcu
Foto: 021.rs
"Otac je osumnjičen za krivično delo zapuštanje ili zlostavljanje deteta ili maloletnika i za krivično delo neovlašćeno nabavljanje, držanje i prodaja oružja i bitnih delova za oružje", rekao je Arnautović za Radio slobodna Evropa.
On nije mogao da iznese više informacija o poreklu oružja kojim je teško ranjen nastavnik, s obzirom na to da je istraga u toku, kao i da se vrši pretres porodične kuće osumnjičenog dečaka.
Učenik koji krajem juna puni 14 godina danas je ispalio više hitaca prema nastavniku i jednim ga ustrelio u vrat, posle čega ga je privela policija.
 
Ministar obrazovanja Tuzlanskog kantona Ahmed Omerović rekao je na konferenciji za novinare da je taj učenik krajem prošle godine prebačen u drugu školu u tom gradu kao rezultat disciplinske mere.
 
Tužištva je ranije navelo da osumnjičeni za oružani napad neće biti krivično gonjen jer je reč o detetu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet