Rusija tvrdi da je odbila nekoliko napada u istočnoj Ukrajini

Ruske vlasti saopštile su danas da su odbile nekoliko napada ukrajinskih snaga na istoku Ukrajine, gde je Kijev u subotu uveče saopštio da je pokrenuo nove ofanzive i da napreduje.
Rusija tvrdi da je odbila nekoliko napada u istočnoj Ukrajini
Foto: Beta/AP
Ruska vojska je "uspešno odbila" napade snaga Kijeva u četiri oblasti fronta.
Posebno su odbili napade na području Donjecka na istoku, ali i Zaporožja na jugu, saopštilo je rusko ministarstvo odbrane.
Dodaje se da su napadi odbijeni i u blizini Bahmuta na istoku.
  • zztop

    25.06.2023 17:28
    Kume pa jel ruska vojska napala ukrajinu da bi se branila, a i to im ne ide baš najbolje ...
  • Stevica

    25.06.2023 15:45
    Ruska istina
    Ko bi išta poverovao sopštenjima ruske vojske. Da li je to uopšte vojska? 5.000 poripadnika Vagnera se prošetalo kroz Rusiju, a nesrećni Putin je angažovao 3.000 Čećena da ga brane. Sramota je pomenuti "rusku vojsku" a kamoli pisati o njenoj uspešnoj odbrani ili, još smešnije, uspešnim napadima. Poslednji "uspehzu" u ratu u Ukrajini je zauzimanje Bahmuta što je obavio Vagner, a ne ruska vojska.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet