Šestoro dece u Hagu pojelo slatkiše sa kanabisom i završilo u bolnici

Šestoro dece u Hagu hospitalizovano je nakon što su pojela slatkiše koji su sadržali kanabis.
Šestoro dece u Hagu pojelo slatkiše sa kanabisom i završilo u bolnici
Foto: Pixabay
Hitna pomoć pružila je pomoć šestoro dece starosti između četiri i 14 godina koja su iznenada dobila vrtoglavicu i glavobolju, nakon što su pojela slatkiše sa kanabisom u kući u blizini autobuske stanice Gudrijankade u Hagu, prenosi NL Tajms.
Portal navodi da se prvo verovalo da su se deca otrovala ugljen-monoksidom, ali vatrogasci nisu pronašli nikakve tragove tog gasa.
Deca su kasnije ispričala policiji da su nešto pre nego što im je pozlilo jela slatkiše, nakon čega su testirana na THC, supstancu koju sadrži kanabis, a koja može izazvati glavobolju i vrtoglavicu.
 
Prema navodima policije, nema indicija da je neka odrasla osoba dala deci slatkiše koje sadrže narkotike. Nakon što im je u bolnici pružena pomoć, deca su puštena iz bolnice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet