Žena ranjena u Gradačcu i dalje u teškom stanju: Imala i treću operaciju

Harisa Onder, majka i supruga koja je ostala bez sina i supruga u Gradačcu kada ih je usmrtio višestruki ubica, a nju teško ranio, i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi.
Žena ranjena u Gradačcu i dalje u teškom stanju: Imala i treću operaciju
Foto: 021.rs
Pre dva dana je imala i treću operaciju.
"Nalazi se na intenzivnoj nezi, ne priča mnogo, najteži joj je momenat bio kada smo joj rekli da joj je ubijeno i dete, za muža je znala jer je poginuo pred njenim očima", ispričao je za N1 njen brat Haris Radaslić.
Podsetimo, Nermin Sulejmanović je 11. avgusta počinio trostruko ubistvo, a još tri osobe su tada ranjene. Ubistvo svoje nevenčane supruge je prenosio uživo na Instagramu. Sulejmanović je nekoliko dana ranije bio prijavljen policiji zbog nasilja.
 
Tokom policijske potere je izvršio samoubistvo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres kod Nikšića

Zemljotres jačine 3,4 stepena, sa epicentrom u blizini Nikšića, pogodio je večeras Crnu Goru.