Dodik najavio akciju snižavanja cena proizvoda u Republici Srpskoj

Akcija snižavanja cena domaćih proizvoda, kao vid pomoći stanovništvu, dobro bi došla i u Republici Srpskoj, naveo je predsednik RS Milorad Dodik.
Dodik najavio akciju snižavanja cena proizvoda u Republici Srpskoj
Foto: 021.rs
"Zato ću zatražiti od ministra trgovine i turizma u Vladi Srpske da u narednim danima održi sastanke sa domaćim trgovačkim lancima kako bi pronašli mogućnosti da se takva akcija sprovede i u Republici Srpskoj", poručio je Dodik na mreži X.
Podsetimo, od juče su u Srbiji u maloprodaji snižene cene 20 artikala, a kupci ih mogu prepoznati kad vide oznaku "bolja cena". Građani će neke od osnovnih životnih namirnica jeftinije plaćati do 31. decembra. 
Najavljeno je da će sledeće nedelje pojeftiniti još 10 proizvoda.
  • Baš me

    14.09.2023 15:43
    Zanima
    Hoće li biti PARIZERA
  • Pa

    14.09.2023 13:44
    On
    Kopira našeg klovna. Sviđa mi se cirkuska predstava.
  • Pljuc

    14.09.2023 10:39
    Video konj da se žaba potkiva...
    Il' tako nekako beše?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet