Orban: Migranti napali zajedničku graničnu patrolu Srbije i Mađarske

Premijer Mađarske Viktor Orban saopštio je da je zajednička granična patrola Srbije i Mađarske nedavno napadnuta iz automatskog oružja i istakao da je migranatsko nasilje u porastu.
Orban je u utorak na platformi "X" (Tviter) naveo i da je vreme da se svi suoče sa istinom da je Briselski dogovor o rešavanju pitanja migranata propao.
"Nasilje migranata je u porastu. Pre tri noći, zajednička granična patrola Mađarske i Srbije je napadnuta, pucano je iz automatskog oružja. 
Ovim su migranti prešli Rubikon. Vreme je da se suočimo sa činjenicama: Briselski migracioni pakt je propao", saopštio je Orban.
  • Suština

    28.09.2023 08:54
    "Premijer Mađarske Viktor Orban saopštio je da je zajednička granična patrola Srbije i Mađarske nedavno napadnuta iz automatskog oružja i istakao da je migranatsko nasilje u porastu."

    E sada ćete da vidite šta prava država radi u tom slučaju.
    Posledica će biti da će krijumčari biti frustrirani, biće potisnuti u Srbiju, gubiće novac i onda će krenuti još veće s..anje oko Subotice.
  • Lošmi

    27.09.2023 11:18
    Rešenje
    Orbane, uzmi stvari u svoje ruke, možeš ti to. Što zavisi od Brisela, sve je propalo, nesposobni su za bilo šta, osim da primaju enormno velike plate.
  • Hmmm

    27.09.2023 10:58
    Vrlo zanimljiva situacija.

    Naša država ne doseže do naših granica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet