Severna Makedonija: Uhapšen srpski državljanin zbog krijumčarenja migranata iz Sirije

Jedan državljanin Srbije uhapšen je na autputu "Prijateljstvo" zbog krijumčarenja osam migranata, saopštila je policija Severne Makedonije.
Severna Makedonija: Uhapšen srpski državljanin zbog krijumčarenja migranata iz Sirije
Foto: 021.rs (ilustracija)

Kako se navodi, policijaci sa graničnog prelaza "Bogorodica" su na benzinskoj pumpi na autoputu A1, u blizini granice sa Grčkom, uhapsili A.D. (32) iz ​​Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje migranata.

"Prethodno na naplatnoj stanici 'Smokvica' svojim putničkim vozilom audi A3, skopskih registarskih oznaka nije stao na znak stop, a policija ga je uhvatila dok je na benzinskoj pumpi ostavljao osam migranata iz Sirije", precizira se u saopštenju.

Srpski državljanin A.D, koji je uhapšen juče popodne zadržan je u policijskoj stanici. 
 
Obavešten je tužilac za organizovani kriminal iz Skoplja i nakon kompletne dokumentacije protiv njega će biti podneta krivična prijava, a migranti su prebačeni u prihvatno-tranzitni centar u Đevđeliji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres kod Nikšića

Zemljotres jačine 3,4 stepena, sa epicentrom u blizini Nikšića, pogodio je večeras Crnu Goru.