Grupa od 57 hrvatskih državljana otputovala iz Izraela

Grupa od 57 hrvatskih državljana otputovala je danas avionom izraelskog avioprevoznika iz Tel Aviva za Beč, odakle će nastaviti putovanje svojim kućama organizovanim prevozom, saopšteno je u Zagrebu.
Grupa od 57 hrvatskih državljana otputovala iz Izraela
Foto: FoNet
Prema zvaničnim podacima, u Izraelu se nalazi 180 hrvatskih državljana, među kojima su turisti i hodočasnici.
Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske saopštilo da je sutra predviđen povratak hrvatskih hodočasnika "vodeći računa o bezbednosnoj situaciji i merama".
U saopštenju se dodaje da se Ministarstvo od prvog dana brine o povratku hrvatskih državljana i da nastavlja da koordinira napore da bi se ostali hrvatski državljani vratili svojim kućama.
 
Premijer Hrvatske Andrej Plenković rekao je danas da se, prema dostupnim podacima, nikome od hrvatskih državljana ništa nije dogodilo.
 
Plenković je ponovo oštro osudio terorističke napade Hamasa na Izrael rekavši da je reč o "brutalnim napadima bez presedana".
  • felix

    10.10.2023 08:23
    @realista
    ako nema za šta ker da te ujede , prestani biti zgubidan zaposli se...
  • Realista

    09.10.2023 22:28
    Croatia Airlines ništa?
    A mi, široko, a i bogato! A nema kera za šta da nas ujede. Možda zato i nema...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet