VIDEO Muškarac iz Srbije uhapšen u Španiji: Pronađen kokain vredan 1,8 miliona evra

Španska policija je zaplenila 23 kilograma kokaina u okrugu San Blas-Kaniljehas, čija vrednost iznosi 1,8 miliona evra.
VIDEO Muškarac iz Srbije uhapšen u Španiji: Pronađen kokain vredan 1,8 miliona evra
Foto: Pixabay
Policajci iz okruga San Blas-Kaniljehas su u utorak tokom redovne patrole primetili dve osobe koje su se udaljile od vozila "mercedes A klase", noseći dva kofera i sportsku torbu, više pušta se osvrćući za sobom.
Takvo ponašanje je bilo sumnjivo policiji, zbog čega su pokušali da zaustave dvojac, koji se onda dao u beg, bacajući kofere i torbu.
Muškarac poreklom iz Srbije je ubrzo priveden tokom policijske potere. Prema pisanju španskih medija, on se dovodi u vezu s trgovinom drogom "velikih razmera".
 
Druga osoba je uspela da pobegne s lica mesta.
 
 
Koferi su otvoreni u prisustvu uhvaćenog muškarca, a u njimu je pronađeno 18 paketa upakovanih smeđom trakom sa logom na kome se nalazio natpis Huan Valdes - poput čuvene kolumbijske marke kafe - i fotografijom konja pored čoveka.
Zaplenjena je i mašina za vakum pakovanje, kao i dodatni pribor.
 
Posle merenja ustanovljeno je da je zaplenjeno ukupno 23,23 kilograma kokaina.
  • Samo pitam

    15.12.2023 22:20
    Jel' to znači da će sada još pojeftiniti kvadrat u NS i Bgd ... ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Jak zemljotres pogodio Tursku

Zemljotres jačine 5,9 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je jutros region istočne Turske, saopštio je Evropski mediteranski seizmološki centar (EMSC).