Sedmogodišnji dečak namerno zapalio tržni centar u Kijevu

Sedmogodišnji dečak izazvao je požar u tržnom centru "Kosmopolit" u Kijevu, a policija je pokrenula krivični postupak protiv namernog uništavanja ili oštećenja imovine.
Sedmogodišnji dečak namerno zapalio tržni centar u Kijevu
Foto: Pixabay
Požar u igraonici tržnog centra u okrugu Solomjan prijavljen je u subotu uveče, a uviđajem na licu mesta i obradom snimka sa kamera za unutrašnji nadzor, policija je u saradnji sa službom obezbeđenja tržnog centra utvrdila da je namerno podmetanje požara izvršio sedmogodišnji dečak, posetilac igraonice.
Roditelji su zajedno sa detetom pozvani u policijsku upravu Solomjan da daju iskaz, prenosi Ukrinform.
Požar je ugašen posle skoro dva sata na površini od 50 kvadratnih metara, a oko 200 ljudi je evakuisano iz tržnog centra. 
 
Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko saopštio je da su se dve odrasle osobe i jedno osmogodišnje dete požalili na trovanje produktima sagorevanja.
 
Policija je pozvala građane da komuniciraju sa svojom decom i objasne im pravila rukovanja vatrom i zapaljivim materijalima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet