Bivši direktor onkologije u Skoplju uhapšen zbog preprodaje citostatika

Bivši direktor Klinike za onkologiju i radioterapiju i dvoje zaposlenih privedeni su u Skoplju, potvrdili su danas iz te bolnice Kliničkog centra "Majka Tereza".
Bivši direktor onkologije u Skoplju uhapšen zbog preprodaje citostatika
Foto: Pixabay
"Odavde je odvedeno troje. Bivši direktor i dvoje zaposlenih, od kojih je jedno medicinsko lice", rekao je novinarima organizacioni direktor skopske onkološke klinike Halid Matoši.
Kako je istakla medicinska direktorka Violeta Klisarova, Univerzitetska klinika za radioterapiju i onkologiju radi normalno i niko od pacijenta neće biti vraćen.
Lokalni mediji su prethodno javili da je uhapšen bivši direktor Klinike za onkologiju Nino Vasev, da se radi pretres kod još osam osoba u istrazi za krađu i preprodaju citostatika u toj klinici u slučaju nazvanom "Onkologija".
  • Загорка

    30.01.2024 16:59
    То су радили и код нас за време Слобе ,сад то не раде

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Jak zemljotres pogodio Tursku

Zemljotres jačine 5,9 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je jutros region istočne Turske, saopštio je Evropski mediteranski seizmološki centar (EMSC).