Milanović: Srbija vodi kupusaru od politike

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da Srbija ne vodi hibridni rat, već "kupusaru od politike" jer ne može da odluči hoće li biti proevropska ili proruska.
Milanović: Srbija vodi kupusaru od politike
Foto: Beta/AP
On je tako odgovorio na pitanje novinara o izjavi ministra odbrane Ivana Anušića da Hrvatska na idućem samitu NATO želi da govori o hibridnom ratu i delovanju ruskih saveznika u jugoistočnoj Evropi, aludirajući na Srbiju, prenela je Hrvatska radiotelevizija.
Milanović je rekao da je to u njegovoj ingerenciji i da on treba da ide na taj sastanak. Prema njegovim rečim, Srbija ne zna šta hoće.
"To nije nikakav hibridni rat, to je nekakva kalja, kupusara od politike. Dosta godina vode politiku izrazito proevropski, onda izrazito proruski, a narod striže ušima. Nažalost, tako je", ocenio je hrvatski predsednik.
 
On je kazao da je to tema o kojoj se raspravlja na samitima u Briselu, ali ne i na samitu NATO.
  • Milisav

    17.02.2024 21:16
    Uglavnom botovi i njihovi komentari.Milanovic je na zalost u pravu.Diletantska ad hok politika vucica kako vetar duva je zaista smesna i kupusara u pravom smislu reci.Unistio je i upropastio je Srbiju nacisto bespovratno.
  • SSS

    17.02.2024 18:56
    Poturica
    Je gori od turčina, isto je i sa Zokijem....
  • Vojvođanin

    17.02.2024 11:24
    @dobrivoje

    Niste naši, šteta za vas nije i šteta za nas. Utuvite to u svoje tikve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres kod Nikšića

Zemljotres jačine 3,4 stepena, sa epicentrom u blizini Nikšića, pogodio je večeras Crnu Goru.