Uhapšeni srpski državljani: Pokušali da u Hrvatsku unesu kilogram heroina

Dvojica državljana Srbije uhapšeni su zbog toga što su preko graničnog prelaza Ilok pokušali u Hrvatsku da unesu gotovo kilogram heroina, kokain i anaboličke steroide, saopštila je policija.
Uhapšeni srpski državljani: Pokušali da u Hrvatsku unesu kilogram heroina
Foto: 021.rs

Reč je o državljanima Srbije starosti 54 i 43 godine, koji su na granični prelaz došli automobilom u čijem su prtljažniku policajci i carinici uočili sumnjive pakete.

Pretragom su pronađena tri paketa heroina, ukupne težine 952 grama, dva paketa kokaina, ukupne težine 99 grama, kao i devet ampula i 30 tableta anaboličkih steroida. 

Protiv uhapšenih je podneta krivična prijava.

Teme

droga
  • Đorđe

    09.05.2024 18:19
    Glavni diler Bačke Palanke
    Hvala bogu pa će Bačka Palanka malo odahnuti od ovog bahatog dilera SNS-aša,koji je više od decenije bio nedodirljiv. Nikada nije bio u zatvoru,a hapšen je za teška dela najčešće vezane za narkotike.Glavni SPS batinaš za južno Bački okrug.Od 2012 je radio prljave poslove za SNS,i bio nedodirljiv.Policija je sve znala,ali ga nisu dirali.Ali kako to u kriminalnom svetu ide,zameni će ga mlađi dileri.
  • Zemlja čudesa

    10.03.2024 07:46
    Dajte, ljudi, pa nisu imali svaki po tonu ili tako nešto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres kod Nikšića

Zemljotres jačine 3,4 stepena, sa epicentrom u blizini Nikšića, pogodio je večeras Crnu Goru.