Bajden i Tramp pristaju na javnu debatu pred izbore

Predsednik SAD Džozef Bajden i njegov opozicioni protivkandidat na predsedničkim izborima u novembru Donald Tramp izjavili su danas da prihvataju javnu debatu pred izbore.
Bajden i Tramp pristaju na javnu debatu pred izbore
Foto: Beta/AP
Bajden, 81-godišnji predsednik, demokrata koji se kandidovao za drugi mandat, danas je u jednom radio-intervjuu na pitanje voditelja da li bi učestvovao u javnoj debati sa svojim 77-godišnjim prethodnikom iz Republikanske stranke, rekao: "Hoću, negde. Ne znam kada. Radovao bih se tome".
 
To je prvi put da je Bajden jasno rekao da je spreman za debatu sa svojim republikanskim rivalom.
Tramp koji je odbijao da učestvuje u debatama čak i s rivalima iz svoje stranke, a danas je izjavio da je spreman za debatu s Bajdenom "bilo kada i bilo gde".
"Predlažem ponedeljak uveče, utorak uveče ili sredu uveče, tokom predizbornog skupa u Mičigenu", napisao je bivši predsednik na svojoj društfvenoj mreži "Truth".
 
Tramp, kome se kirivčno sudi u Njujorku, "predložio" je i da se debata održi "večeras, u zgradi suda - biću tu".
  • Kolle

    27.04.2024 17:27
    Nikad neće biti debate između njih, demokrati to ne smeju da dozvole pa Bajden ni napisani tekst ne pročita pravilno, postavljaće uslove za održavanje debate razvlačiće do oktobra i onda će reći da je kasno nadajući se da će sud osuditi Trampa do tada i da mu neće biti rival

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet