VIDEO: Mladić srpskog porekla poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Čikagu

Marko N. (17), koji je srpskog porekla, poginuo je u nedelju uveče u saobraćajnoj nesreći u Čikagu, a tom prilikom povređene su tri osobe.
U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva automobila, "mercedes" kojim je upravljao Marko i "mustang", prenosi N1.
 
Tri osobe su prevezene u obližnju bolnicu, saopštila je policija. Vozač drugog vozila je hospitalizovan sa povredama koje nisu opasne po život, saopštile su vlasti. Dva putnika su u kritičnom stanju, piše ABC7Chicago.
Marko N. je upravljao "mercedesom" u koji je udario "mustang" koji se kretao velikom brzinom, saopštila je policija. U trenutku sudara, u "mercedesu" sa Markom je bio jedan saputnik, dok se u "mustangu" takođe pored vozača nalazio još jedan putnik.
 
Član porodice potvrdio je da se 17-ogodišnja devojka, koja je bila Markova saputnica, trenutno nalazi u bolnici na intenzivnoj nezi, prenosi CBS njuz.
Marko je bio učenik srednje škole Glenburk, koja se nalazi u čikaškom predgrađu Glenvju. U toj školi su takođe rekli su da je Marko tragično preminuo u nesreći.
 
"U ovom trenutku, poštujemo potrebu porodice za privatnošću", rekli su.
 
Jedan svedok, koji se zatekao na licu mesta i pozvao hitnu, izjavio je da ga je "mustang" obišao samo nekoliko sekundi pre nesreće, te da je vozio najmanje 90 milja na sat pre sudara, gaseći i paleći svetla.
 
  • Srdjan

    14.05.2024 07:41
    Strašno
    Užasna tragedija za koju nemam reci kojom bi je opisao.
    Neka mu je večna slava i počivaju u miru Andjele.
    Saučešće porodici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Jak zemljotres pogodio Tursku

Zemljotres jačine 5,9 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je jutros region istočne Turske, saopštio je Evropski mediteranski seizmološki centar (EMSC).