Seksualno zlostavljao duševno bolesnu osobu u Bitolju i to prenosio na Jutjubu

Sud u Bitolju odredio je pritvor 23-godišnjaku osumnjičenom da je osobu sa trajnom duševnom bolešću naveo na seksualni čin i to prenosio na Jutjub kanalu, saopštilo je danas bitoljsko tužilaštvo.
Seksualno zlostavljao duševno bolesnu osobu u Bitolju i to prenosio na Jutjubu
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju, Osnovno javno tužilaštvo u Bitolju izdalo je naredbu o sprovođenju istražnog postupka protiv 23-godišnjaka osumnjičenog za krivično delo "polno zlostavljanje nemoćnog  lica" iz člana 187. stav 1. Krivičnog zakonika.
Prema tom tužilaštvu, "osumnjičeni je 23. aprila, u svom domu u Bitolju, seksualno zlostavljao lice sa trajnom duševnom bolešću, naveo ga na seksualni čin, snimio i direktno prenosio na registrovanom Jutjub kanalu".
"Nadležni javni tužilac podneo je sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Bitolju predlog za određivanje mere pritvora osumnjičenom. Ocenivši da je predlog opravdan i pravno osnovan, sud je odredio pritvor od 30 dana", piše u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres kod Nikšića

Zemljotres jačine 3,4 stepena, sa epicentrom u blizini Nikšića, pogodio je večeras Crnu Goru.