Nesreća na aerodromu u Amsterdamu: Upao u motor aviona i na mestu poginuo

Jedna osoba preminula je na pisti aerodroma "Šipol" u Amsterdamu, nakon što se našla u motoru aviona koji je počeo da radi, objavio je Skaj njuz.
Nesreća na aerodromu u Amsterdamu: Upao u motor aviona i na mestu poginuo
Foto: Pixabay
Holandska aviokompanija KLM saopštila je da je avion trebalo da poleti za Bilun u Danskoj i počeo je da rula po pisti kada je došlo do incidenta.
"Trenutno zbrinjavamo putnike i zaposlene koji su svedočili tragediji na Šipolu", navodi se u saopštenju i dodaje da se "ispituju okolnosti pod kojima je došlo do incidenta". 
Policija u Amsterdamu je saopštila da još nije utvrđen identitet poginule osobe i navela da je rano da se zaključi da li je reč o incidentu ili o samoubistvu.
 
Svi putnici i članovi posade, od kojih su mnogi videli šta se desilo, bezbedno su napustili avion.
  • Aleksa

    30.05.2024 17:17
    A ko je osoba?
    Zašto se krije svaka info o nastradalom?
    Pošto je holandski menadzment veoma poznat po nesrecnim slučajevima kad su strani radnici u pitanju?
    Da nije rasizam u pitanju, ma kakvi, Nizozemci su fini svi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Jak zemljotres pogodio Tursku

Zemljotres jačine 5,9 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je jutros region istočne Turske, saopštio je Evropski mediteranski seizmološki centar (EMSC).