FOTO: Pet kovčega sa natpisom "francuski vojnici iz Ukrajine" ostavljeno kod Ajfelove kule

Pet kovčega sa natpisom "francuski vojnici iz Ukrajine" otkriveno je u subotu u podnožju Ajfelove kule u Parizu.
FOTO: Pet kovčega sa natpisom "francuski vojnici iz Ukrajine" ostavljeno kod Ajfelove kule
Foto: Pixabay
Tri osobe su privedene, a policija istražuje "moguće strano mešanje", javlja agencija Frans pres.
 
Tri osobe su u subotu pre podne pored Ajfelove kule postavile posmrtne kovčege realne veličine, prekrivene francuskom zastavom i sa natpisom "grancuski vojnici iz Ukrajine", a unutar tih sanduka bio je gips.
Vozač kombija koji je prevozio kovčege je priveden.
 
On je rekao policiji da mu je "plaćeno 40 evra da odveze osobe i teret", rekli su policijski izvori i dodali da je on dan ranije doputovao iz Bugarske.
Još dve osobe su privedene na jednoj železničkoj stanici u Parizu, dok su se pripremale za put u Berlin, dodali su isti izvori.
 
 
Privedene su osobe bugarske, ukrajinske i nemačke nacionalnosti, navela je policija i dodala da je "istraga u toku kako bi se utvrdilo moguće strano mešanje".
 
Parisko tužilaštvo potvrdilo je nacionalnost osumnjičenih i navelo da su oni i dalje u policijskom pritvoru zbog "nasilja sa predumišljajem".
  • Сима страхота

    03.06.2024 21:06
    Вијетнамски рат, опет
    Прво су били Французи, па су изгубили код Дијен Биен Фу-а, па су дошли амерички "саветници", па још њих, па још... Све је то тако предвидиво, ако нисте залуђени "демократијом".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres kod Nikšića

Zemljotres jačine 3,4 stepena, sa epicentrom u blizini Nikšića, pogodio je večeras Crnu Goru.