Hamas: Najmanje 210 mrtvih u kampu Nuseirat u centralnom delu Gaze

Palestinski islamistički pokret Hamas saopštio je da je broj poginulih - najmanje 210 u izraelskim napadima na kamp Nuseirat, u centru Pojasa Gaze.
U ovom delu Gaze su ranije tokom dana puštena četiri taoca prema navodima Izraela.
"Broj žrtava masakra koji je izvršio izraelski okupator u logoru Nuseirat iznosi 210 mučenika i više od 400 ranjenih", navodi se u saopštenju vladine službe Hamasa u kojem se ne pominje oslobađanje talaca.

Ministarstvo zdravlja u Pojasu Gaze saopštilo je ranije da su tokom teških borbi poginula 94 Palestinca, uključujući decu, dok je više od 100 ranjeno.

  • Gojko

    10.06.2024 13:05
    @Olga
    18000 dece, od kojih su desetine ubijene pre nego sto su im roditelji stigli dati ime, nisu za zaljenje, jer su po vama saucesnici terorista? Ja ne mogu da zamislim osobu koja ovako razmislja i jezivo mi je da ista postoji u mom okruženju
  • Olga

    08.06.2024 20:43
    Taoci nisu " pusteni", nego OSLOBODJENI od strane izraelske vojske, oni koji su pokusali da to sprece, izvukli su deblji kraj, prema tome nisu " nevine" zrtve, nego saucesnici terorista i nisu za zaljenje!
  • Nikola

    08.06.2024 20:42
    Nije genocid?
    Postoji li način da se tim ljudima pomogne da se odbrane od agresora? Kao nato ukrajini.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres kod Nikšića

Zemljotres jačine 3,4 stepena, sa epicentrom u blizini Nikšića, pogodio je večeras Crnu Goru.