Zatvorenik u Kumanovu pronađen mrtav u ćeliji

Zatvorenik kumanovskog zatvora koji je prošle godine čenu iz Kočana ubio sa 40 uboda nožem pronađen je mrtav u pritvorskoj ćeliji.
Zatvorenik u Kumanovu pronađen mrtav u ćeliji
Foto: 021.rs (ilustracija)
Nenad Cvetković, direktor zatvora Kumanovo, potvrdio je agenciji MIA informaciju da je telo osuđenog pronađeno oko šest ujutru.
Cvetković je istakao je da su obavešteni javno tužilaštvo i sud, a da je telo predato na obdukciju.
Muškarac je bio prvostepeno osuđen na doživotnu kaznu zatvora za svirepo ubistvo, zbog toga što je prošle godine nasmrt izbo ženu sa 40 uboda nožem.
 
Ta presuda Osnovnog suda u Kočanima nije ni postala pravosnažna, jer su žalbeni postupci u toku, a u ovom sudu je bio u toku i postupak protiv njega za krivično delo ucene, jer je godinama iznuđivao novac i ucenjivao ubijenu ženu kompromitujućim fotografijama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres kod Nikšića

Zemljotres jačine 3,4 stepena, sa epicentrom u blizini Nikšića, pogodio je večeras Crnu Goru.