Muškarac se polio benzinom i zapalio na Markovom trgu u Zagrebu: U teškom je stanju

Nepoznati muškarac koji se jutros polio benzinom i zapalio ispred zgrade hrvatske vlade na Markovom trgu u Zagrebu, nalazi se u Klinici za traumatologiju u teškom stanju i životno je ugrožen.
Muškarac se polio benzinom i zapalio na Markovom trgu u Zagrebu: U teškom je stanju
Foto: 021.rs
"Muškarac je u teškom stanju i životno je ugrožen. Prevezen je u centar za lečenje opekotina u Traumatološku bolnicu", izjavio je za Dnevnik.hr ministar zdravlja Hrvatske Vili Beroš.
Svedoci su za Jutarnji list rekli da su videli u neposrednoj blizini zgrade vlade muškarca u vidno rastrojenom stanju kako se poliva nekom tečnošću.
O tome je vrlo brzo obavešteno obezbeđenje, ali je čovek već bio zahvaćen vatrom.
 
Zagrebačka policija je potvrdila da je dobila dojavu o tome u 9.37 sati.
 
Hrvatski mediji javljaju da je na mesto događaja stigao premijer Hrvatske Andrej Plenković.
  • Realista

    11.06.2024 12:28
    @B 11.06.2024 • 11:41
    Pa to mu nije ni bila namera, da tebi i meni objasni šta je hteo. Bitno je da je njemu to imalo savršeno smisla i da niko drugi nije stradao u tom procesu ili kako je to jedan pevač sažeo: "suicide is a form of self expression"
  • B

    11.06.2024 11:41
    ne shvatam
    I sta je zeleo da postigne?
    Sta misli da je postigao?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

AFP bio meta informatičkog napada

Informacioni sistem francuske agencije Frans pres (AFP) bio je meta napada koji je uticao na deo sistema za distribuciju vesti klijentima, objavljeno je danas.