VIDEO: Britanskog političara Najdžela Faraža gađali kamenjem, cementom i kafom

Britanski političar i televizijski voditelj Najdžel Faraž napadnut je dok je pozdravljao građane tokom izborne kampanje.
Kako prenosi britanski San, Faraža je kamenjem, mokrim cementom i kafom gađao mladić u centru grada Barnslija dok je političar sa autobusa pozdravljao građane. Policija je ubrzo uhapsila čoveka koji je gađao Faraža.
 
Pomenuti incident desio se samo nedelju dana pošto je političar poprskan milkšejkom dok je šetao kroz Njukasl, u severoistočnoj Engleskoj.
Faraž je odlučio da učestvuje na izborima 4. jula, čime je podrška britanskoj Reformističkoj partiji porasla do nivoa od samo dva procentna poena manje od vladajućih konzervativaca, pokazali su rezultati analize javnog mnjenja koje je sprovela britanska agencija za istraživanje tržišta i analitiku YouGov.
 
Rezultat istraživanja podržava stav da je Faražov povratak u političku arenu zadao novi udarac vladavini konzervativnog premijera Rišija Sunaka i njegovim šansama da se zadrži na vlasti produbljivanjem raskola među britanskim glasačima desnog centra.
  • Ima li

    11.06.2024 18:55
    Kod nas
    Onih koji zaslužuju kamenje, cement i kafu
    Ovde za običnu upitu rečenicu dobiju po nosu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU će tužiti Mađarsku zbog spornog zakona

Evropska komisija je saopštila da će tužiti Mađarsku pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu zbog mogućih kršenja prava na privatnost i slobodu izražavanja i udruživanja.