Umro čovek koji se zapalio na Markovom trgu u Zagrebu

Čovek koji se danas zapalio na Markovom trgu u Zagrebu je preminuo u bolnici.
Umro čovek koji se zapalio na Markovom trgu u Zagrebu
Foto: 021.rs
Iz KBC-a Sestre milosrdnice saopšteno je da je muškarac koji se zapalio na Trgu svetog Marka u Zagrebu i koji je zbrinut na Klinici za traumatologiju KBC na odeljenju intenzivne nege, uprkos naporima lekara, preminuo od zadobijenih povreda posle 21 čas, piše Index.hr.
 
Kako je ranije saopšteno, muškarac je zadobio opekotine četvrtog stepena po celom telu.
Policija je jutros u 9.37 zaprimila dojavu da se jedno lice zapalilo na Markovom trgu, gde se nalaze Hrvatski sabor i zgrada Vlade. On se zapalio ispred ograde koja okružuje Markov trg, nakon čega je prevezen na Kliniku za traumatologiju.
 
U tom trenutku premijer Andrej Plenković je bio na sednici vlade. 
"Čim je obavešten, premijer i ministri finansija i privrede su odmah izašli ispred zgrade Banskih dvora na mesto nesreće da vide šta se dogodilo, dok je lekar iz obližnje ordinacije već ukazao prvu pomoć", rekao je jutros portparol Vlade Marko Milić.
 
Nešto kasnije, na konferenciji za novinare, premijer Plenković je, između ostalog, izrazio žaljenje porodici stradalog, rekavši da očekuje da će nadležne službe, koje su odmah reagovale, nastaviti da obaveštavaju javnost o incidentu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

AFP bio meta informatičkog napada

Informacioni sistem francuske agencije Frans pres (AFP) bio je meta napada koji je uticao na deo sistema za distribuciju vesti klijentima, objavljeno je danas.