Zatvorenika u Severnoj Makedoniji ujela zmija

Hitna medicinska pomoć u Skoplju registrovala je prvi slučaj ujeda zmije ove sezone: u utorak ga je prijavio 50-godišnjak koji je bio u zatvoru "Idrizovo".
Zatvorenika u Severnoj Makedoniji ujela zmija
Foto: Pixabay
Doktor Dragan Panov iz Hitne medicinske pomoći je rekao da je ta osoba prevezena u Infektivnu kliniku u Skoplju, gde je i dalje radi lečenja i posmatranja.
Centar Severne Makedonije za upravljanje krizama redovno obaveštava o pojavi zmija u naseljima.
Građanima preporučuju da se pažljivo kreću, posebno u prirodi.

Teme

zmija
  • Li

    21.06.2024 14:58
    Li
    Zatvor Idrizovo je jedan od naj nehumanijih Zatvoru u Evropi! Zmije Pacovi Pauci…su redovna pojava po celijama! Imao sam ne Milo dogadjaj pre par godina kada sam is so na more u Grcku i punih 24h sam proveo u pritvornoj jedinici Idrizovo dok nije legla uplata te ovo iz licnog isustva pisem!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet