FOTO, VIDEO: Požar u fabrici litijumskih baterija u Južnoj Koreji, najmanje 20 mrtvih

Oko 20 tela je pronađeno u južnokorejskoj fabrici litijumskih baterija, u kojoj je danas izbio požar, navode lokalni mediji.
FOTO, VIDEO: Požar u fabrici litijumskih baterija u Južnoj Koreji, najmanje 20 mrtvih
Foto: Beta/AP
Požar je izbio oko 10.30 sati po lokalnom vremenu u fabrici u blizini Seula, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, javlja Rojters.
Vatrogasci su naveli da se 23 osobe vode kao nestale.
Među nestalima su i kineski državljani, javlja AP.
 
 
U fabrici je bilo zaposleno 67 radnika.
 
  • maksa

    24.06.2024 12:07
    Zamislite da širom sveta umesto rafinerija i naftnih skladišta počnu da gore fabrike i reciklaže baterija - baš će biti ekologično!
  • zztop

    24.06.2024 11:30
    Ovu vest dostaviti brljivoj ani i đuki pre sledećeg njihovog nastupa na režimskim tv stanicama ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Još dva šumska požara u blizini Atine

Zbog dva velika šumska požara u blizini Atine, lokalne vlasti su izdale hitna naređenja da se neki stanovnici evakuišu, a drugi ostanu kod kuća i zatvore prozore kako bi se zaštitili od dima.

Sutra počinje mađarsko predsedavanje EU

Šestomesečno predsedavanje Savetu EU Mađarske počinje sutra a jedan od sedam prioriteta Budimpešte biće dosledna i na zaslugama zasnovana politika proširenja.