Dečak upao u bunar na Siciliji i preminuo

Telo dečaka starog 10 godina koji je preminuo nakon što je upao u bunar dubok 15 metara, pronađeno je u blizini Sirakuze, na Siciliji.
Dečak upao u bunar na Siciliji i preminuo
Foto: Pixabay
Takođe, 54-godišnja žena, koja je pokušala da ga spasi, nalazi se u bolnici zbog zadobijenih povreda.
Incident se dogodio u okviru ekskurzije predviđene za zajedničke aktivnosti dece sa invaliditetom i volontera, a pretposavlja je da je nastradali dečak bio brat jednog deteta sa smetnjama u razvoju.
Još nije poznato na koji način je dečak završio u bunaru, ali spasilački timovi navode da se žena spustila konopcem, a zatim okliznula, zadobivši potres mozga.
 
Ansa navodi da istražitelji sumnjaju na ubistvo iz nehata, dok se rekonstrukcija događaja nastavlja.
  • Iva

    28.06.2024 19:20
    Koliko puta sam rekao da treba mreza celicna ojacana na ulazu u svaki bunar kao i pomocne stepenice koje se povuku spagom ako upadnes. To su kinezi davali 3000 godina u bunare jer su ih redovno cistili mulj i sve sto upadne kao i da izdube nivo kad opadne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet