Pojačan saobraćaj u Hrvatskoj prema moru, gužva na naplatnim stanicama

Od jutros je pojačan saobraćaj u Hrvatskoj na putevima ka Jadranskom moru.
Pojačan saobraćaj u Hrvatskoj prema moru, gužva na naplatnim stanicama
Foto: 021.rs
Naročito je pojačan na auto-putevima A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, A2 Zagreb-Macelj, A6 Rijeka-Zagreb, na zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici i na ulasku u Hrvatsku iz Slovenije, objavio je Hrvatski autoklub (HAK).
Na A1 pojačan je priliv vozila na naplatnu stanicu Lučko, uz povremene zastoje u smeru ka moru, prenela je agencija HINA.
Na A2 Zagreb-Macelj zbog povećanog dolaska vozila kolona pred naplatnom stanicom Trakošćan, u smeru ka Zagrebu, dugačka je 1,5 kilometar i nastavlja se i u Sloveniji.
 
Nema dužeg čekanja automobila na graničnim prelazima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Još dva šumska požara u blizini Atine

Zbog dva velika šumska požara u blizini Atine, lokalne vlasti su izdale hitna naređenja da se neki stanovnici evakuišu, a drugi ostanu kod kuća i zatvore prozore kako bi se zaštitili od dima.

Sutra počinje mađarsko predsedavanje EU

Šestomesečno predsedavanje Savetu EU Mađarske počinje sutra a jedan od sedam prioriteta Budimpešte biće dosledna i na zaslugama zasnovana politika proširenja.