Bela kuća: Kognitivni test za Bajdena nije neophodan

Kognitivni test nije neophodan za predsednika SAD Džozefa Bajdena, izjavila je portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer, nakon žestoke rasprave u javnosti o zdravstvenom stanju aktuelnog predsednika.
Bela kuća: Kognitivni test za Bajdena nije neophodan
Foto: AP Photo/Evan Vucci
"On zna kako da se povrati", rekla je portparolka na konferenciji za novinare, posle nedavnog razočaravajućeg nastupa Bajdena u debati protiv republikanca Donalda Trampa.
 
Taj nastup je označen kao katastrofalan.
Portparolka Bele kuće dodala je da se apsolutno ništa ne krije o zdravlju Bajdena (81).
Poslanik američke Demokratske stranke iz Teksasa Lojd Doget pozvao je ranije danas Bajdena da se povuče iz trke za predsedničke izbore, posle pomenute TV debate sa Trampom.
 
S druge stranke, visoka zvaničnica demokrata Nensi Pelosi ocenila je danas da je legitimno postavljati pitanja o zdravstvenom stanju Bajdena, koje je već duže vreme pod lupom javnosti.
  • Nikola

    04.07.2024 09:41
    Imajući u vidu njegove govore o Srbiji i rečniku koji je koristio za naš narod,želim mu dug život da vegetira kao biljka potpuno nesvestan.
  • NN

    03.07.2024 22:33
    Pitanje
    @ Niko
    U pravu ste, naravno da je marioneta. Kad se kaže da je neko marioneta, misli se figurativno, a ne doslovno na nešto čemu će se udovi nekontrolisano kretati! Nije jasno kakvom su se logikom rukovodili oni koji su ga postavili. I marioneta treba da liči na čoveka u punom kapacitetu, naravno da sluša šta mu se kaže, a ne da zaista liči na pravu marionetu.
  • Zarez pa koma

    03.07.2024 17:16
    Ilibda ili ne
    Sledeći predsednik će biti kandidat u indukovanoj komi.
    Komuniciraće pomeranjem nožnog palca, na dole za "da" i na gore za "ne".
    Ovima iza zavese takav bi bio savršen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Galebovi napali devojku u Splitu

Nekoliko galebova je grupno napalo jednu Splićanku, koja se nakon početnog šoka, uz pomoć prolaznika odbranila rukama i tako izbegla teže povrede.