Samostrelom ubijene žena i ćerke poznatog komentatora Radija BBC, napadač uhapšen na groblju

Muškarac osumnjičen da je samostrelom ubio suprugu sportskog komentatora sa Bi-Bi-Sija Džona Hanta uhvaćen je večeras na groblju u Hili Fildsu, u Enfildu, na severu Londona.
Samostrelom ubijene žena i ćerke poznatog komentatora Radija BBC, napadač uhapšen na groblju
Foto: Beta/AP (James Manning)
Osumnjičeni je pronađen s povredama, zbog čega je prevezen u bolnicu, piše Gardijan.
 
Kako je preneo San, osumnjičeni Kajl Kliford, za koga se veruje da je ubio suprugu komentatora Džona Hanta, Kerol (61) i njihove dve ćerke, Luiz (25) i Hanu (28), dobio je medicinsku pomoć, iako policajci nisu pucali na njega. Na snimcima koji su se pojavili na internetu, vidi se hitna pomoć sa upaljenim sirenama kako napušta groblje posle velike potere, pre nego što je policija potvrdila da je osumnjičeni uhapšen.
 
Podsećamo, Hantova supruga i dve ćerke pronađene su juče sa teškim povredama nakon što su policajci pozvani na imanje u Bušiju.
Za njim su tragali naoružani policajci, što u Velikoj Britaniji nije čest slučaj.
Policija je osumnjičenog Kajla Kliforda pozvala da se preda.
 
Policija kaže da su tri žene u utorak uveče nađene teško ranjene u kući u Bušiju, severozapadno od Londona i da su pokušali da ih spasu, ali su već na mestu napada ubrzo konstatovali njihovu smrt.
 
Policija nije saopštila da li je Kliford koji je iz Londona, na neki način bio povezan s tim ženama.
  • V5

    11.07.2024 06:46
    Na nizbrdici
    Besmisleno nasilje se širi svuda. Nešto loše se dešava sa ljudskim mozgom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet