Srušio se avion kod Moskve, poginula tri člana posade

Avion Suhoj Superdžet 100 srušio se danas jugoistočno od Moskve tokom probnog leta bez putnika.
Srušio se avion kod Moskve, poginula tri člana posade
Foto: Pixabay (ilustracija)

Veruje su da su poginula tri člana posade koja su bila u letelici, javljaju ruske agencije. 

Avion se srušio u šumsko područje i eksplodirao.

Avion koji je bio na probnom letu vlasništvo je gasnog giganta Gasproma, javila je državna agencija TASS pozivajući se na službe spasavanja.

  • Plaćač poreza

    12.07.2024 20:07
    U Rusiji je umro još jedan svedok protiv zamenika ministra odbrane ivanova u korupcionaškoj aferi koja trese rusku vojsku. General Magomed Khandayev je igrao glavnu ulogu u šemi povratak novca od izgradnje Ministarstva odbrane kroz koju je iz budžeta ukradeno ukupno preko 100 milijardi dolara tokom godina zbog čega je verovatno i izazvan rat u Ukrajini da se prikrije nivo korupcije. On je preminuo od "krvnog ugruška " u zatvoru SIZO 4 u Moskvi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet