Državljanin Srbije kolima udario dva pešaka na auto-putu u Hrvatskoj, obojica poginula

Državljanin Srbije star 50 godina udario je autom kod Županje u Hrvatskoj dva pešaka koji su poginuli.
Državljanin Srbije kolima udario dva pešaka na auto-putu u Hrvatskoj, obojica poginula
Foto: Pixabay (ilustracija)

Saobraćajna nesreća se dogodila u subotu oko 23 sata, na auto-putu.

"Uviđajem je utvrđeno da je do nesreće došlo kada su se dvojica muškaraca pešice kretali kolovoznom trakom auto-puta, iako je na kolovozu auto-puta zabranjeno kretanje pešaka, a na njih je automobilom riječkih registracionih oznaka naleteo 50-godišnji državljanin Srbije", saopšteno je iz policije.
 
Oni su odbačeni na kolovoz, a potom su na njih naletela dva vozila nemačkih oznaka, koja su se kretala iza automobila srpskog državljanina.
Policija navodi da su dvojica pešaka poginula, dok je 49-godišnja državljanka Srbije, putnica u automobilu riječkih registracija, lakše povređena.
 
Od troje vozača uzeti su uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, a od državljanina Srbije je privremeno oduzeto vozilo radi veštačenja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet