Tramp pristao na debatu sa Haris: Čujem da je neka vrsta gadne osobe, ali da nije dobra u debati

Kandidat Republikanske partije za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je da će učestvovati u debati sa predsedničkom kandidatkinjom Demokratske partije i potpredsednicom SAD Kamalom Haris.
"Čujem da je neka vrsta gadne osobe, ali da nije dobra u debati. Pretpostavljam da ćemo imati debatu u prilično bliskoj budućnosti", rekao je Tramp.
On je izjavio kako bi želeo da debata bude održana na Televiziji Foks, ali je dodao: Svaka TV mreža me sada mnogo voli.
Tramp nije isključio mogućnost da debata bude održana na TV ABC, mada se nedavno žalio da je taj medij neobjektivan prema njemu, navodi AP.
  • Alan Ford

    07.08.2024 22:23
    Ne slažem se
    Mislim da će američki narod kazniti bahate i neozbiljne demokrate. Pre svega zbog migracija,loše kontrole na granici sa Meksikom, ekonomije i upornog finansiranja Ukrajine u ratu koji ne može da dobije. Uz promociju raznih bizarnih tzv vrednosti koje smetaju normalnom čoveku.
  • Bob Rock

    07.08.2024 20:57
    X
    Zaista ne mogu da shvatim da Tramp ne pravi razliku izmegju americkog rvanja i predsednickih izbora..u rvanju je ucestvovao kao bezveznjak dok na izborima kao kandidat koji ni po recniku ni po postupcima,kulturi apsolutno ne zasluzuje..to amerikanci svakako moraju kazniti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet