Sud u Kotoru oduzeo pasoš kosovskom biznismenu osumnjičenom za utaju poreza

Sud u Kotoru privremeno je oduzeo pasoš kosovskom biznismenu sa crnogorskim počasnim pasošem Naseru Ramaju, osumnjičenom da je utajom poreza oštetio budžet Crne Gore za više od dva miliona evra.
Sud u Kotoru oduzeo pasoš kosovskom biznismenu osumnjičenom za utaju poreza
Foto: 021.rs (ilustracija)
Sud je Ramaju zabranio napuštanje stana i protiv njega odredio mere nadzora, a zbog postupka koji nadležni vode protiv njega,saopšteno je danas iz tog suda.
Ramaj i direktorka njegove firme "Alart centar" Valentina Grbović uhapšeni su pre par dana zbog sumnje da su skrivajući prihode od prodaje stanova i apartmana u kompleksu "Porto Budva" u Budvi oštetili budžet Crne Gore.
 
Ramaj je jedan od investitora kompleksa "Porto Budva" procenjenog na oko 80 miliona evra i osumjičen je za višegodišnju utaju poreza.
Policija je ranije saopštila da sumnja da je bizninsmen sa crnogorskim pasošem davao usmene naloge izvršnoj direktorki svoje firme da utaji poreze prilikom prodaje nekretnina u budvanskom kompleksu.
 
Naser Ramaj je biznismen sa Kosova koji je krajem oktobra prošle godine dobio crnogorski pasoš, odlukom Vlade na čijem je čelu bio Dritan Abazović.
  • mns

    23.08.2024 08:25
    eee
    ma nije moguće.... !!!
    oni, sa kosova, su sve pošteni ljudi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet