Haris povećava prednost na anketama za predsedničke izbore u odnosu na Trampa

Kamala Haris nastavlja da jača u trci za američke predsedničke izbore, dok ankete pokazuju da ona povećava prednost ili sustiže Donalda Trampa.
Ankete trenutno pokazuju tesnu utakmicu između Trampa i demokratske predsedničke kandidatkinje, potpredsednice Sjedinjenih Američkih Država Kamale Haris, prenosi N1.
U petak, 9. avgusta ujutro, FiveThirtyEight, vodeći sajt za analizu anketa, stavlja Haris, kandidatkinju Demokratske stranke za predsednika, za 2,1 bod u odnosu na njenog republikanskog rivala u nacionalnom proseku.
Prema poslednjim rezultatima, Haris vodi u Mičigenu sa dva boda, Pensilvaniji sa 1,1 i Viskonsinu sa 1,8 poena. Tramp je vodio u Arizoni za manje od pola boda, a u Džordžiji za pola boda.
 
Kada su u pitanju pojedine države bez dovoljno anketa za izračunavanje proseka, Tramp je bio ispred oko tri boda u Severnoj Karolini, a kandidati su bili približno jednaki u Nevadi.
 
U Nevadi nedavne ankete CBS-a i Blumberga dale su Haris prednost od dva boda, dok je u petak Nevada Independent objavio anketu koja pokazuje da ona ima šest bodova više.
  • Mika

    11.08.2024 19:37
    Žene su najsretnije u Nevadi!
  • ahaha

    10.08.2024 20:48
    joj
    "povecava prednost", koju prednost???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet