VIDEO: Zapalio se panoramski točak u Nemačkoj, više od 30 povređenih

Više od 30 ljudi povređeno je nakon što se u subotu zapalio panoramski točak na muzičkom festivalu Highfield u blizini Lajpciga na istoku Nemačke, objavila je policija.
Prema prvim nalazima, sve žrtve nagutale su se dima nakon što su se dve gondole točka zapalile, rekla je portparolka policije za dpa.
Šef nemačkog Crvenog krsta rekao je da su dve osobe teško povređene. Portparolka policije nije mogla da komentariše ove informacije, ali je rekla da su među povređenima i četiri policajca. 
Uzrok požara nije jasan.
 
Jedna od gondola panoramskog točka zapalila se oko 21 sat. Vatra se zatim proširila na drugu gondolu. Obe su gondole u potpunosti uništene u požaru, javlja reporter dpa. Zapaljene gondole bile su na samom vrhu točka.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet