Tramp: Mnogo bolje izgledam od Kamale Haris

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je na predizbornom skupu u Pensilvaniji da bolje izgleda od najverovatnije predsedničke kandidatkinje Demokratske partije Kamale Haris.
Tramp: Mnogo bolje izgledam od Kamale Haris
Foto: Beta/AP
"Mnogo bolje izgledam od nje. Magazin Tajm objavio je njen crtež na naslovnoj strani pošto su je slikali mnogo puta, ali to nije uspelo, pa su morali da angažuju crtača", kazao je Tramp na predizbornom skupu u gradu Vilks-Bari u Pensilvaniji, prenosi portal Hil.
 
On se upitao i šta se desilo sa predsednikom Džozefom Bajdenom.
"Ja sam se kandidovao protiv Bajdena, a sada se pojavio neko drugi. Protiv koga se ja to sada borim, ko je, dođavola, Haris", upitao je Tramp.
 
On se osvrnuo i na stavove Haris prema pitanjima imigracije, kriminala, spoljne politike i posebno ekonomije.
"Nakon što je izazavala katastrofalnu inflaciju, drugarica Kamala najavila je da želi da uvede socijalističku kontrolu cena", kazao je Tramp, i nazvao to "Madurovim planom u stilu starog Sovjetskog Saveza".
 
Nakon njegovih izjava na izbornom skupu u Pensilvaniji, iz štaba Haris oglasili su se saopštenjem u kom su naveli da je to bio "još jedan miting, ali isti stari šou".
 
Portparol kampanje Haris, Džozef Kostelo, rekao je da Tramp, "pošto ne može da proda svoj opasni Projekat 2025, kojim bi povećao poreze porodicama zaposlenih za 3.900 dolara i ne uspeva da oduzme slobode, pribegava lažima i lepljenju etiketa".
  • Kaja

    20.08.2024 14:46
    Jadan
    Ko ti reče da si lepši?
    Prevarili su te.
  • joooj kez

    19.08.2024 00:52
    Sve joj smešno
    Kamela /"Ćeranićka"/ izgleda neozbiljno,pre kao supruga kandidata za predsednika bez iskustva.
  • Jole

    18.08.2024 16:47
    Da
    Još kad se psihički izlečiš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet