Delon tražio da mu uspavaju psa i sahrane ga s njim, porodica odbila

Porodica nedavno preminulog francuskog glumca Alena Delona odbila je da ispuni njegovu želju da uspava njegovog omiljenog psa i sahrani ga sa njim.
Delon tražio da mu uspavaju psa i sahrane ga s njim, porodica odbila
Foto: Beta/AP
Delon, koji je preminuo u nedelju u 88. godini je želeo je da njegov pas, belgijski ovčar Lubo, star 10 godina bude uspavan i položen sa njjim u grob, ali je nakon protesta aktivista za prava životinja, porodica je odlučila da to ne učini.
Kako prenosi Gardijan, aktivisti su se usprotivili mogućnosti da se uspava zdrav pas i ponudili da pronađu nov dom za Delonovog psa.
Fondacija Brižit Bardo je saopštila da je Delonova ćerka Anuška potvrdila da će porodica zadržati psa.
 
"Upravo sam razgovarao sa Anuškom Delon i ona mi je rekla da je Lubo deo porodice i da će biti zadržan. Pas neće biti uspavan", rekao je portparol fondacije Brižit Bardo.
  • Goga

    24.08.2024 16:42
    Zasto suditi
    Mozda je to bila samo jaka emocija prema psu i strah od smrti.Nije lepo da pisemo takve komentare.Kod nas u Srbiji sam videla mnogo gorih stvari od ove… i mnogo losijih ljudi od AD.
  • Andrija Šrek

    22.08.2024 13:05
    ...
    Pokušao da ostane "đubre do kraja".
    Srećom, nije mu uspelo.
  • Cvejka

    21.08.2024 23:11
    Alen Delon i p
    Ne mogu da razumem mrzitelje zapadne demokratije koji se javljaju u komentarima i istu povezuju sa odnosom čoveka i psa. Nemate pojma ni o jednom ni o drugom..da ne objašnjavam dalje nećete razumeti jer nemate pojma ni o demokratiji u političkom smislu, niti o kinoligiji-nauci o
    psima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet