Brat Nikole Jokića saslušan pred sudom zbog napada na navijača

Brat Nikole Jokića, Strahinja, saslušan je pred sudom u Denveru zbog napada na navijača Los Anđeles Lejkersa prošle sezone.

Strahinja Jokić je optužen za "napad trećeg stepena", u srpskom pravosuđu bi to bila optužba za fizički napad, nakon incidenta do koga je došlo na utakmici plej-ofa između Los Anđeles Lejkersa i Denver Nagetsa krajem prošle sezone i nakon što su se u javnosti pojavili snimci kako udara čoveka na tribini, prenosi Sport klub.

Denver post je prvi izvestio o detaljima sa saslušanja koje je održano u sredu.

"U sredu, u Sudu u Denveru, odredio je Strahinji Jokiću meru zabrane prilaska osobi koja je navodna žrtva u ovom slučaju. Takođe, sud je Jokiću naredio da u policiji obavi proceduru davanja otisaka prstiju te da se pred sudijom ponovo pojavi u oktobru", navedeno je u tekstu Denver posta.
 
 
Denver post navodi da je Jokićev brat i ranije bio optužen za nasilje.
  • Dr Feel-Ud

    23.08.2024 05:30
    Zanimanje -brat Nikole Jokića.

    Ne radim ništa, trošim bratove pare i pravim sranja od dosadr

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet