Kažnjen sa 80 hiljada dolara: Ubio 71 kengura na "nehuman i bolan način"

Muškarac star 65 godina kažnjen je u Australiji sa 80.000 dolara zbog nanošenja bola, patnje i smrti 71 kengura.
Kažnjen sa 80 hiljada dolara: Ubio 71 kengura na "nehuman i bolan način"
Foto: Pixabay (ilustracija)
Pripadnici službe za zaštitu prirode otkrili su 2021. godine nekoliko gomila mrtvih kengura na imanju u severnom delu države Viktorije. Većina životinja nije ubijena u skladu sa zakonom.
Veterinarskim pregledom utvrđeno je da su odrasli kenguri doživeli "visok stepen bola i patnje" nakon što su povređeni hicima iz vatrenog oružja, te da su pojedini polako umirali.
Osuđeni je imao dozvolu za kontrolu broja divljih životinja, ali je priznao da je angažovao strelce koji su koristili nehumane metode, kao što je nanošenje rana bez smrtnog ishoda, da kontrolišu broj kengura na njegovom imanju.
 
On je priznao krivicu pred sudom za prekršaje u Šepartonu po četiri tačke optužnice, prenela je agencija AAP.
  • ...

    23.08.2024 20:00
    @A sad adio!

    U kojoj?
    Moze i izvor informacije.
  • A sad adio!

    23.08.2024 16:00
    Mary Poppins @ Kad me teras da lajem, u kojoj ono stranci su bili roditelji ubice iz Ribnikara??
  • B

    23.08.2024 11:59
    zanimljivo
    Divljastvo jednog Angosaksonca kod lokalnih ljubitelja svega zapadnog izazove posipanje pepelom po sebi i svom poreklu...
    Draga Meri, Englezi su pobili neuporedivo vise dece nego sto ima zivih na prostoru ExYu...procitaj malo i istorije...verovatno je u vasim bolesnim glavama svako ko vam napise nesto ovako patriJota i rusofil...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet