Kod Rijeke uhapšen državljanin Srbije: Prevozio više od pet kilograma kokaina

Hrvatska policija uhapsila je državljanina Srbije i Bosne i Hercegovine (49), u čijem su automobilu u Čavlima kraj Rijeke pronašli više od 5,5 kilograma kokaina.
Kod Rijeke uhapšen državljanin Srbije: Prevozio više od pet kilograma kokaina
Foto: 021.rs (arhiva)
Krivičnu istragu protiv 49-godišnjeg državljanina Srbije i BiH, osumnjičenog za krivično delo "proizvodnja i promet droga", sproveli su pripadnici Službe kriminaliteta droga PU primorsko-goranske u saradnji sa službenicima riječke saobraćajne policije, saopštila je danas Policijska uprava primorsko-goranska, a prenosi Hrvatska radio televizija.
Osumnjičeni je zaustavljen u petak u Čavlima, a sumnju da u ličnom vozilu neovlašćeno poseduje drogu potvrdio je i policijski pas za detekciju droga.
Pretragom automobila, osumnjičenom je u prtljažniku pronađeno i oduzeto pet paketa s ukupno 5 kilograma i 525 grama kokaina.
 
Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava i određen mu je pritvor, navodi se u saopštenju hrvatske policije.
  • Boris

    30.08.2024 14:59
    @Sever Srbije

    Nisam nešto primetio da su naši vojvođanski Hrvati skloni kriminalu kao vaša bosanska "braća"...
  • Sever Srbije

    25.08.2024 09:44
    /
    Gospodicna,ni vasi hrvati ne zaostaju!
  • /

    24.08.2024 19:02
    /
    ko ce drugi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet