Uhapšen osumnjičeni za napad nožem u Nemačkoj

Osumnjičeni koji je identifikovan kao napadač u Solingenu predao se policiji.
Uhapšen osumnjičeni za napad nožem u Nemačkoj
Foto: Pixabay
Ministar unutrašnjih poslova NRV Reul je izjavio da "imaju osumnjičenog koga su tražili ceo dan", piše Špigel, a prenosi N1.
 
Osumnjičeni napadač u Solingenu je uhvaćen, nešto pre 23 sata, a više od 24 časa pošto je nožem izvršio napad u tom gradu, piše Špigel.
Sirijac se predao policijskoj patroli u subotu uveče, prema informacijama Špigla. 
 
Ministar unutrašnjih poslova Severne Rajne-Vestfalije Herbert Reul (CDU) potvrdio je hapšenje nešto kasnije za ARD "Tagesthemen".
Podsetimo, tri osobe su ubijene, a osam je ranjeno u napadu nožem koji se dogodio u večernjim satima 23. avgusta na Festivalu diverziteta kojim se obeležava 650. godišnjica osnivanja grada Solingena. 
 
Prvi izveštaji su govorili o tome da je nepoznati čovek nožem ranio više ljudi na centralnom gradskom trgu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet