Crnogorska policija traga za Srbinom: Potukao se sa čovekom koji je preminuo usled povreda

Crnogorska policija traga za 59-godišnjim R.D. iz Srbije, sa privremenim boravkom u Nemačkoj, koji je osumnjičen da je u Ulcinju zadao udarac osobi koja je kasnije preminula.
Crnogorska policija traga za Srbinom: Potukao se sa čovekom koji je preminuo usled povreda
Foto: Pixabay
Ulcinjskoj policiji je 22. avgusta nešto posle ponoći prijavljeno telefonskim putem da je u naselju Donji Štoj došlo do verbalnog, a nakon toga i fizičkog sukoba između dva lica, od kojih je jedan zadobio povrede.
 
"Izlaskom na lice mesta zatečeno je lice koje leži na asfaltnoj površini sa vidnim povredama u predelu glave i utvrđeno je da je reč o 62-godišnjem M.M.  koji je odvezen na ukazivanje lekarske pomoći", navodi se u saopštenju policije, prenosi RTCG.
Policija je, kako navode, preduzela intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je došlo do povređivanja lica i došla do saznanja da je jedno muško, tada nepoznato lice, nakon kraće verbalne rasprave, oštećenom zadao udarac u predelu glave.
 
Nakon ovog događaja, nasilnik se udaljio vozilom sa lica mesta.
Operativnim radom na terenu policija je uspela da identifikuje i obezbedi dokaze protiv osumnjičenog – R.D. (59) iz Srbije, sa privremenim boravkom u Nemačkoj.
 
Žrtva je danas podlegla povredama u Kliničkom centru Crne Gore, a tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici kvalifikovao je krivično delo teška telesna povreda usled koje je nastupila smrt povređenog lica.
 
Za osumnjičenim R. D. policija intenzivno traga, navodi se u saopštenju policije.
  • Građanin Y

    27.08.2024 08:41
    Psihoanaliza
    Može li neko podrobnije da objasni sindrom naših gastarbajtera? Da li je njihova bahatost u domovini posledica neobrazovanja, zatucanosti, ponizavanja u drzavama u kojima žive, kompleksa nize vrednosti......? Evidentno je da su tamo gde zive i rade uzorni građani i poslušni a kada dođu ovde žele da budu iznad svih nas. Glasni su, bahati, bezobrazni, nedisciplinovani, bacaju smeće, ne vežu se dok voze, jurcaju autima....
    PS da ne bude zabune i da ne pomislite da sam ljubomoran i moji roditelji su gastarbajteri

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres pogodio Tursku

Zemljotres jačine 4,1 stepen Rihterove skale pogodio je istočnu Tursku, saopštio je Evropski mediteranski seizmološki centar (EMSC).