Motociklista se sudario sa divljom svinjom: Teško povređen, svinja uginula

Motociklista koji je u Istri naleteo na divlju svinju, teško je povređen, objavila je policija i sve vozače pozvala na oprez.
Motociklista se sudario sa divljom svinjom: Teško povređen, svinja uginula
Foto: Pixabay
Nesreća se dogodila 26. avgusta ujutru na državnom putu kod mesta Marčane, severoistočno od Pule, kada je pred motocikl koji je vozio 40-godišnjak iz Pule istrčala divlja svinja.
Svinja je uginula, a teže ozleđeni motociklista je u pulskoj bolnici.
Policijska uprava Istre upozorava vozače da budu maksimalno oprezni na putevima, pogotovu ujutru, kada se mogu očekivati životinje na kolovozu, naročito na deonicama gde saobraćajni znaci upozoravaju vozače na pojavu divljači.
 
Policija napominje da vozač koji naleti na životinju na putu odgovara u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima, ukoliko se utvrdi da je do naletanja na životinju došlo zbog kršenja saobraćajnih propisa.
  • Steva

    28.08.2024 09:20
    srpska posla
    Jednom rođaku je u Nemačkoj istrčala srna koju je udario i posle je pokupio u stavio u gepek i odneo kući.Potom je agažovao advokata i rekao da mu je istrčao ker i tako da je umesto velike kazne dobio obeštećenje za popravku auta.
  • @pera

    28.08.2024 08:52
    Ne loži se
    Očešao se o Italiju,gledao je s druge strane Jadrana, odma' počeo da piše "autostrada"...
  • DžiajDžo

    28.08.2024 08:10
    i 5.00 da je vozio
    Ako je imao znak: on je kriv.
    I još će da plati štetu za divljač.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres pogodio Tursku

Zemljotres jačine 4,1 stepen Rihterove skale pogodio je istočnu Tursku, saopštio je Evropski mediteranski seizmološki centar (EMSC).