U sukobu navijača Borca i Ferencvaroša u Banjaluci tri osobe povređene

Pripadnici policije Republike Srpske priveli su u Banjaluci više osoba posle sinoćnjeg sukoba navijača fudbalskih klubova Borac i Ferencvaroš.
U sukobu navijača Borca i Ferencvaroša u Banjaluci tri osobe povređene
Foto: 021.rs
Policija je saopštila da je oko ponoći više osoba napalo navijače mađarskog Ferencvaroša, koji su sedeli u ugostiteljskom objektu.
Povređene su tri osobe, a oštećeni su autobus "mercedes" i lokal u Banjaluci, navela je policija i dodala da je slučaj označila kao nasilničko ponašanje i oštećenje tuđe stvari.
Banjalučki portal Srpskainfo objavio je da je iz Mađarske, mimo organizovanog prevoza, juče stiglo oko 50 navijača, da su posle incidenata smešteni u jedan hotel u Banjaluci i da ih čuva Žandarmerija.
 
Veća grupa navijača Ferencvaroša trebalo bi da stigne u Banjaluku danas posle podne, uoči revanš utakmice Borac-Ferencvaroš u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evropa, koja počinje u 21 sat.
  • Elmer davež

    29.08.2024 13:48
    Kako bre napali? Jel nisu Lemi i Orban rekli da smo sad ko braća rođena?
  • MilePub

    29.08.2024 13:33
    E rodjaci
    Nije im nacrtano da su nam sad Madjari braca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Pao sneg na planinama u BiH

Na Bjelašnici i Jahorini, olimpijskim planinama oko Sarajeva, kao i na planini Vlašić, u opštini Travnik, pao je sneg.

Zemljotres pogodio Tursku

Zemljotres jačine 4,1 stepen Rihterove skale pogodio je istočnu Tursku, saopštio je Evropski mediteranski seizmološki centar (EMSC).