Više odraslih i jedno dete ispali iz gumenog čamca u Sutomoru

Pet osoba, među kojima je bilo i dete, ispalo je iz gumenog čamca kod rta Ratac u okolini Sutomora.
Više odraslih i jedno dete ispali iz gumenog čamca u Sutomoru
Foto: 021.rs
Pripadnici Uprave pomorske bezbednosti i lučke uprave odmah su krenuli u akciju, koja je uspešno završena.
"Odmah po dobijanju informacija da je pet osoba ispalo iz čamca, UPSUL je na lice mesta uputio svoju posadu sa spasilačkim čamcem SAR-5 iz Bara, jer je čamac kružio oko njih i pretio da ugrozi njihove živote. Takođe, u isto vreme isplovio je sa privatnim plovilom i naš kolega Nikola Bošković, koji nije bio na dužnosti, ali je pokazao hrabrost i veštinu i uspio da obuzda čamac, koji je pretio da ozbiljno povredi posadu koja je bila zarobljena u moru", saopšteno je iz UPSUL-a, prenose Vijesti.
Kako su naveli, akcija, koja je trajala nekih 20-ak minuta, bila je najzahtevnija akcija spasavanja ove godine, imajući u vidu opasnosti kojoj su bili izloženi posada čamca i spasioci, dodaje se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet