Reper Šon Didi Kombs mora da plati 100 miliona dolara zbog seksualnog zlostavljanja muškarca

Li Kardelo-Smit, koji je optužio Šona "Didija" Kombsa za seksualni napad, dobio je presudu od 100 miliona dolara.
Reper Šon Didi Kombs mora da plati 100 miliona dolara zbog seksualnog zlostavljanja muškarca
Foto: Beta/AP
Reper, muzički producent i biznismen nije uspeo da ospori optužbe u zgradi građanskog suda u saveznoj američkoj državi Mičigen.
 
Kombsov advokat Mark Agnifilo je izdao saopštenje u kome negira da njegov klijent poznaje tužioca, Derika Lija Kardelo-Smita, preneo je Gardijan.
Agnifilo je rekao da je Kardelo-Smit počinio "prevaru na sudu" i da se Kombs "raduje što će ova presuda brzo biti odbačena".
 
Li Kardelo-Smit (51) obezbedio je izuzetno veliku odštetu nakon što je podneo tužbu u kojoj je opisano kako je naišao na Kombsa dok je radio u restoranu u blizini Detroita.
Prema "Detroit metro Tajmsu", Kardelo-Smit je tvrdio da ga je Kombs drogirao i seksualno zlostavljao na zabavi u Detroitu 1997. godine.
 
Kardelo-Smit, koji se nalazi u zatvoru, na kraju ga je tužio zbog navodnog napada i pružio informacije koje pokazuju Kombsovo ime u dnevniku poseta zatvoru.
 
Na preliminarnom sudskom ročištu održanom 7. avgusta koje je sprovedeno virtuelno, Kardelo-Smit je svedočio da mu je Kombs ponudio 2,3 miliona dolara da odustane od tužbe, što bi omogućilo muzičkom mogulu da završi prodaju imovine, što je on odbio.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet