Bon Džovi ubedio ženu da se skloni sa ivice mosta

Američki rok muzičar Džon Bon Džovi snimljen je kako pokušava da ubedi ženu da se skloni sa ivice mosta u Nešvilu.
Bon Džovi ubedio ženu da se skloni sa ivice mosta
Foto: Beta/AP
Američki pevač je navodno snimao spot za pesmu svog benda "The People's House" na pešačkom mostu kada je primetio ženu sa druge strane ograde.
 
Na snimcima nadzorne kamere koje je podelila lokalna policija, vidi se frontmen grupe Bon Džovi koji zajedno sa članicom svoje ekipe prilazi uznemirenoj ženi. On se zatim naslonio na ogradu i počeo da razgovara sa njom podstičući je da se vrati na sigurno, nakon čega joj je pomogao da se popne preko ograde.
Bon Džovi je zatim zagrlio i tako su stajali oko minut, pre nego što su se zajedno vratili niz most. 
 
Policijska uprava Metropolitena u Nešvilu podelila je snimak na svom Jutjub kanalu i rekla da je pevač pomogao "očajnoj ženi".
"Sve pohvale za Džon Bon Džovija i njegov tim što su pomogli ženi na pešačkom mostu Sajgenthaler u utorak uveče. Bon Džovi je uspeo da je ubedi da siđe sa platforme mosta preko reke Kamberlend na sigurno", objavila je policija na platformi "X".
 
Pevačeva fondacija JBJ Soul nudi podršku beskućnicima i gladnima, a on sam je prošao opsežnu obuku u razgovoru sa ljudima u krizi.
  • ex chapman

    12.09.2024 09:27
    prigovor
    ubrzo je stigao i prigovor opstine Nesvil u kojem se g. Bon moli da vise ne ometa radnike na farbanju ograde na mostu :D
  • Realista

    12.09.2024 09:03
    imamo mi to i ovde
    Jednom je prreCednik srbije slučajno nadletao helikopterom zavejano područje pa je primetio kroz prozor dete zavejano u snegu, 2 metra od puta, odmah je sleteo i spasao ga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet