Tramp odbio još jednu debatu protiv Kamale Haris

Donald Tramp je danas saopštio da odbija novu debatu protiv svoje demokratske rivalke Kamale Haris, u publikaciji na svojoj platformi Truth Social.
Tramp odbio još jednu debatu protiv Kamale Haris
Foto: Beta/AP
"Neće biti treće debate", izjavio je republikanski kandidat, iako je bilo poziva da se održi još jedna debata za mesec dana.
Ključni trenutak u kampanji koja vodi do predsedničkih izbora u SAD u novembru, debata između kandidata održana je 10. septembra u Nacionalnom ustavnom centru u Filadelfiji.

O čemu su sve razgovarali Tramp i Haris pogledajte na OVOM linku.

  • @Mad Hatter

    14.09.2024 11:13
    @Mad Hatter Amerićka zastava nije zlatne boje.
    Nego je belo-crveno-plava sa belim zvezdicama. Kamala je sa tom zutom zastavom postigla autogol
  • Mad Hatter

    13.09.2024 12:56
    Springfield Cat & Dogs
    Hahaha ... cuj ovog "iskusnog" "Tramp je bio brilijantan"
    Ceo svet se sprda sa Trampom i njegovom brilijantnoscu koliko je neobrazovana sirovina. Nisi spomenuo koliko puta ga je moderator prekinuo zbog lazi i neistina koje je hteo da iznese u debati!?
    Inace, ona "zuta" zastava je zlatna ili pozlacena zastava SAD.
    Ako nista drugo Kamala nema kriminalni dosie i ne ceka je sudski proces protiv sexualnog zlostavljanja, korupcije, podmicivanja ...
    Bolje ne ostavljaj neikakve "iskusne" komentare jer se brukas ko Tramp.
  • zezate se?

    13.09.2024 11:18
    av botovi za Kamilu
    cuj odbio! procurile su informacije da su Kamali poslali pitanja unapred, nijedno pitanje nije bilo provokativno za Kamalu, atentat nisu ni spomenuli, moderatori su bili "blago" neprijateljski nastrojeni prema Trampu, a moze biti da je Kamala imala bubice!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet