Glumac serije "Lud, zbunjen, normalan" osuđen u Sarajevu zbog bludničenja nad maloletnikom

Glumac Moamer Kasumović osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludničenje nad maloletnikom, potvrđeno je za N1 iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.
Glumac serije "Lud, zbunjen, normalan" osuđen u Sarajevu zbog bludničenja nad maloletnikom
Foto: Screenshot (Youtube/ RTCG - Zvanični kanal)
"Na osnovu evidencija Tužilaštva KS saopštavamo da se protiv navedene osobe vodio postupak zbog krivičnog dela bludne radnje, koji je pravosnažno okončan pred Opštinskim sudom u Sarajevu. Proglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine", rečeno je za N1 iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.
Kako je objavio Raport, sve se saznalo 16. septembra nakon predstave Beogradskog narodnog pozorišta "Tiho, tiše", koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa u Narodnom pozorištu Sarajevo.
 
Predstava govori o vršnjačkom nasilju i tada su upriličeni razgovori sa publikom.
Kako se navodi, tada se obratio mladić iz publike koji je rekao da je bio žrtva pedofilije kada je imao 14 godina, a da je počinilac poznati glumac.
 
Na pitanje o kome se radi, mladić je rekao - Moamer Kasumović (43). Mladić je u svojoj potresnoj ispovesti u Narodnom pozorištu kazao da je ceo slučaj imao i sudski epilog i da za to postoji sudska presuda.
 
Kasumović je poznati glumac koji je glumio u brojnim predstavama i TV serijama, a široj regionalnoj publici poznat je po svojoj ulozi Damira Fazlinovića u hit seriji "Lud, zbunjen, normalan".
Ukoliko se osećate ugroženo u bilo kom smislu, a pogotovo ako je reč o seksualnom uznemiravanju ili napastvovanju, odmah prijavite ili se požalite odrasloj osobi od poverenja iz vašeg okruženja za koju verujete da vam može pomoći.
 
Ukoliko vi ili neko iz vaše okoline trpi seksualno nasilje to možete da prijavite platformi "Čuvam te" OVDE.
 
Moguće je potražiti i savetovanje putem besplatnog telefonskog poziva na broj 116111 (Nacionalna dečija linija).
 
Nasilje možete prijavti i policiji na broj 192.
  • Deks

    19.09.2024 20:53
    Veoma mi je žao što ovo čujem. Bio je odličan u toj seriji. Uz izuzetak zadnje sezone, snimane pred smrt Mustafe Nadarevića. Naime tada je moj omiljeni glumac iz te serije Senad Bašić (Faruk) odustao od snimanja i veoma me je iznenadilo što su ostali glumci nastavili bez jednog od glavnih likova. Pritom Moamer je bio neprepoznatljiv u toj sezoni.
  • Anonymous

    19.09.2024 20:45
    Sro bi rekla s.sabljic - nakazno je.
  • S56

    19.09.2024 20:04
    Velika razlika
    Godina možda nije dovoljna, ali u BiH ih bar kažnjavaju za razliku od napreDNOg tigra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet